Snežana Đurišić spremna za koncert, smršala 4 kg

Približava se veliki koncert u Sava Centru kojim jedna od najtalentovanijih pevačica narodne muzike Snežana Đurišić obeležava veliki jubilej.

Sneza

Četrdeset godina rada zaista zaslužuju respekt, a preko 20 albuma u proteklom periodu i veliki broj hitova koje publika zna napamet nam obećavaju spektakl 23.februara u Beogradu. Snežana je uložila puno vremena, truda i rada u svakodnevne probe zbog kojih je od smršala 4 kg.

Na koncertu za koji vlada veliko interesovanje ljubitelji izvorne narodne muzike uživaće u njenom glasu koji će pratiti orkestar Miše Mijatovića.

Njeni čuveni hitovi su: „Lepi moj“, „Mala soba tri sa tri“,“Niko me nije voleo kao ti“, „Pričaj mi pričaj“, „Učiniću sve“, „Kuće male, krečene u belo“, „Između tebe i mene tama“, „Kaluđere“, „Vratiću se“, „Kleo se, kleo“, „Odakle si sele“.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*