Snežana Vušović biografija

Snežana Vušović je rođena 15. februara 1990. godine. Trenutno je student. Ona je jedna od najmlađih učesnica koja se takmičila u šou Prvi glas Srbije. Dospela je do finala. Snalazi se u svakom žanru od RnB-a, pa do Ane Bekute. Snežana je u Prvom glasu Srbije plivala kroz žanrove kao riba, druge finalne večeri imala je problema sa monitoringom ali srećom ostala je u daljem takmičenju do samog finala. Snežana Vušović je pevala na Svetosavskoj Akademiji u Tutinu 2013. godine.

Mesto stanovanja Snežane je Novi Pazar. Student je III godine Pravnog fakulteta u Novom Pazaru. Ima razna interesovanja.

– Pevam u etno grupi „Rasanke“ pet godina. Završila sam osnovnu muzičku školu, svirala sam harmoniku. Volim da svoje slobodno vreme provodim sa društvom, volim da putujem i upoznajem ljude. Planiram da upišem Muzičku akademiju. Moj ljubavni status je Single. Muzika koju slušašm je Pop, Rock, Soul, RnB, narodna (starija), izvorna… Ne postoji granica kada je u pitanju dobra muzika. Nema muzičkog idola. Omiljena pesma mi je „My heart is refusing me“- od Loreen.

Koja vrsta muzike ti najviše leži i koje su tvoje osobine?

– Pop, soul, narodna. A, što se tiče osobina, jako sam uporna kada nešto želim, iskrena, komunikativna, istrajna… Pevam sve muzicke žanrove i trudim se da sve stilski tačno otpevam. Svesna sam svojih kvaliteta i nedostataka i nastojim da uklonim te nedostatke. Spremna sam za saradnju i smatram da vokalno mogu napredovati jos mnogo.

Sa kojima bi izvođačima volela da radiš?

– Volela bih da saradjujem sa Marijom Šerifović, Dinom Merlinom, Tonijem Cetinskim, Ninom Badrić, Zdravkom Čolicem…

Snežana Vušović

Snežana Vušović

Izvor i foto: kurir-info-rs, pulsonline.rs

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*