Sonja Kocić Biografija

Sonja Kocić je rođena 13. jula 1985. godine. Po zanimanju je pop pevačica. Prvi veliki korak u njenoj karijeri predstavlja ujedno i njen prvi solistički album Sama, koji je objavljen 2005. godine. Karijeru dalje nastavlja zapaženim nastupima na mnogobrojnim festivalima, kao što su festival u Budvi, Sunčane skale i Radijski festival.

Još u detinjstvu gajila je ljubav prema muzici. Stanislav Binički je srednja muzička škola koju je završila, a takođe i Akademiju lepih umetnosti u Beogradu. Po oceni mnogih, Sonja Kocić je svojim albumom Bivša dokazala svoje mesto na pop sceni.

Učestvovala je i u rijaliti šou Parovi. Razlog za učestvovanje u ovom rijalitiju, po njenim rečima, je bio samo marketing, odnosno da gledaoci vide, čuju i shvate da zna da peva. Odlučila se da na taj način promoviše svoj rad i da privuče pažnju javnosti svojim pesmama.

Sonja Kocić

Sonja Kocić

Izvor: WP, tracevi-magazin.com

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*