Soraja „palila“ kafanu, Nikola gasio svećice!

Na proslavi trećeg rođendana poznate prestoničke kafane pojavile su se brojne poznate ličnosti, od pevača, preko voditelja, do glumaca i starleta. Među prvima na žurku stigla je najpopularnija među starletama Soraja Vučelić, a kako je njen ulazak bio pompezan, kako to i inače biva, sve oči su bile uprte direktno u nju.

Kako je vreme odmicalo, a približavala se ponoć, u Staru Pesmu stizale su i brojne druge poznate ličnosti. Tako je sa novom frizurom došao Dragan Marinković Maca, a samo sekund pre njega, u kafanu je ušla Sofija Rajović i to sa Katarinom Rebračom. Istovremeno, stigli su Daria Stanojević, Igor X. Folk pevač Dimi nakon dužeg vremena izašao je bez Vesne Zmijanac koja je propustila žurku zbog neodložnog puta u Atinu.

Stigla je torta, i svi su očekivali da će svećice da duva Soraja, ali je to umesto nje učinio sve popularniji mladi glumac Nikola Glišić, koji je publiku osvojio ulogom u hit filmu „Pored mene“, i to u društvu više prelepih hostesa. Soraja je naprasno nestala iz kafane, što je oneraspoložilo muški svet. Ipak, dobra muzika popravila je atmosferu.

Za odličan štimung bili su zaduženi učesnici Prvog Glasa Srbije Ivana Bojanović i Meda, a pridružili su im se i Sloba Vasić, Ljuba Perućica, Nemanja Staletovic i brojne druge zvezde i zvezdice.
 Autor: Goran, Foto:Stara pesma/Beogradnocu
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*