Soraja Vučelić želi u poslanice

Soraja Vučelić je gostovala u emisji „Glamur“ na televiziji Hepi kada je izjavila nešto neverovatno. Priznala je kako bi u poslanice. Ekipa televizije snimila je Soraju ispred zgrade Skupštine Srbije gde se lepa Soraja izjasnila kako je zainteresovana za politiku.

starleta soraja

Soraja Vučelić je priznala kako nije upućena u sve zakone, ali da bi mogla biti uspešna kao i Lidija Vukićević i Nevena Adžemović. Za njih je imala samo reči hvale. Soraja je izjavila kako su Lidija i Vesna dve uspešne poslanice koje mogu mnogo da doprinesu politici.

Kamera Hepi televizijije snimila je Soraju kao buduću narodnu poslanicu. Na pitanje šta misli o početku pregovora Srbije oko ulaska u Europsku uniju Soraja je odgovorila:

„Iskreno, nisam ni znala da smo dobili datum za početak pregovora. Ali, s obzirom da sam ja poreklom iz Hrvatske, i oni su odavno u Evropskoj uniji, njima ništa dobro to nije donelo.“

Vezu sa Mihajlovićem Soraja nije želela da komentariše, pa je tako na pitanje da li je sa poznatim fudbalerom bila na Kopaoniku odgovorila: „Moja drugarica se tako ne zove!“

Autor: Sanja

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*