Španac prepevao Bobana Rajovića

I dok neke njegove kolege maštaju o svetskoj karijeri, snimaju pesme na engleskom ne bi li se u inostranstvu čulo za njih, Bobanu Rajoviću to bi se, čini se, moglo desiti sasvim spontano.

Boban Španac

Svoju popularnost na Balkanu i u inostranstvu gde ima najviše naših ljudi, Rajović je dokazao nebrojeno puta. No, malo je poznato da ga vole i u Španiji. Naime, jedan mladić otpevao je Bobanov hit ‘Ružno pače’ koji je popularni Crnogorac snimio 2009. godine. Video Španca Raphaela našao se na YouTube-u te izazvao opće oduševljenje među fanovima ovog pevača.

 

“Raphael ima prijatelje po celom svetu među kojima i mnoštvo Bobanovih fanova. Družeći se s njima, saznao je za Rajovića i čuo nekoliko njegovih numera. Odmah je poludeo za pesmama ‘Jedan je život’ i ‘Ružno pače’. Budući da u slobodno vreme peva, odlučio je da snimi numeru u svojoj izvedbi – rekao je naš izvor upoznat s celom pričom o Raphaelu i Bobanu te dodao: “On je najavio da će 28.03. otići i na pevačev nastup u Düsseldorfu, u nadi da će mu Boban ispuniti veliku želju i dopustiti mu da zajedno na bini otpevaju upravo “Ružno pače“.

Autor:Goran, Foto:Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*