Spektakl: Dara Bubamara 7.5 u Na vodi kafani!

Vreme je da otpočne još jedna letnja sezona, a kako drugačije nego sa najboljima. „Na vodi kafana“ spremila je spektakularno otvaranje letnje sezone koje će 7. maja otvoriti folk zvezda Dara Bubamara.

Dara 4

Nakon prolećne sezone koju ste proveli u ovoj kafani dočekujući zore uz najbolju muziku i najtopliji ambijent, došlo je vreme da najavimo i letnju sezonu. U četvrtak 7. maja „Na vodi kafana“ zajedno sa Darom Bubamarom najaviće samo delić onoga što vas očekuje narednih meseci u najpopularnijoj kafani u gradu.

Dara Bubamara je već godinama jedna od najtraženijih domaćih pevačica, sa rekordnim brojem nastupa tokom godine.

Ona će vas u četrvtak razdrmati svojim najvećim hitovima kao što su “Galama“, “Porshe karera“, “Kraj i tačka“, a izvešće i pesmu sa Pinkovog festivala “Žena znaj“ koja je trenutno najveći hit po klubovima.

Interesovanje za ovaj spektakl je ogromno, pa svi vi koji još uvek niste napravili rezervaciju, imate još malo vremena da to uradite na broj 064 010 57 57.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*