Srpski DJ snimio pesmu sa svetskom zvezdom Miss Palmer

Beogradski DJ i producent Petar Della Pietra snimio je svoj novi singl u saradnji sa svetski poznatom pevačicom Miss Palmer.

PETAR della PIETRA2
Ovo ne samo da je veliki pomak na našoj mužickoj elektronskoj sceni, već i sama činjenica da je dotična zvezda snimala do sada sa imenima kao što su Afrojack, Steve Aoki, Felix Cartal, Headhunterz i mnogi drugi sa liste DJ Mag top 100 producenata, svedoče o veličini ove saradnje!

Kako saznajemo pomenuta saradnja između Beogradskog DJ i producenta Petra Della Pietra i Grejmi nominovane američke pevačice Miss Palmer imala je svoju premijeru 26. oktobra na YouTube kanalu Nik Cooper.

U pitanju je jedan od vodećih EDM promotivnih kanala na YouTube-u. Naziv numere koji će se zasigurno čuti u etru jako brzo je ‘An Army’. Takođe, bićemo u prilici da pored muzike odgledamo i zvanični Lyric Video koji je rađen u Los Anđelesu.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*