Šta nije dobro za vaš izgled

Da li znate da postoje navike kojih se morate što pre rešiti jer utiču na vaš izgled? Vreme je da otkrijete šta nije dobro za vaš izgled i zaustavite polako upropašćavanje svoje lepote. Cenite ono šta imate i nemojte to da uništavate.

nasemešena devojka

Postoje navike kojih se morate osloboditi, a posle čega su mnoge žene priznale kako više nisu imale problema sa nezdravom kožom i bolestima. Vreme je da krenete sa zdravim životnim navikama sa kojima ćete da se osećate mnogo bolje.

Da li spavate na stomaku? Ako je tako, onda bi bilo dobro da to više ne radite. Vaše lice je ovako zgužvano, a iako sada ne primećujete bore, one će uskoro postati vidljivije, a onda ćete ih teško sakriti. Izbegavajte spavanje na stomaku i promenite navike.

Da li znate da se na vašem mobitelu nalazi više bakterija nego na wc šolji? Sigurno nikada ne biste prislonili lice uz wc šolju, a to radite svaki put kada sa nekim razgovarate. Pokušajte da očistite mobitel, a svaki put kada vam se pojavi akna razmislite zašto je to tako.

Mladeži, pege i bore. Sve to nastaje ako se previše izlažete suncu. Lepo je biti taman, ali razmislite što tako radite svojoj koži i da li je vredno rizika od dobivanja raka kože. Izlaganje suncu je štetno za kožu.

Svaki put kada perut padne na lice dolazi do infekcije kao i onda kada se češete. Infekcija se zadržava na vašem licu, a to uopšte nije dobro. Rešite se peruti šta pre kako bi bili zadovoljni svojim izgledom.

Prestanite da pušite, a osim opasnih bolesti koje riskirate, nokti vam postaju žuti, koža siva, kosa tanka i oštećena, a još se pojavljuju i bore oko usana.

Pazite sa čim njegujete svoje lice jer proizvodi za telo nisu isti kao za kožu na licu. Nemojte da preterujete sa umivanjem i ribate lice svaki čas. Koža na licu je osetljiva i zato morate da pazite koje proizvode koristite. Izbacite loše navike i osećajte se odlično u svom telu.

Autor: Sanja, Foto: coka/Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*