Stanija Dobrojević biografija

Stanija Dobrojević je devojka koja je srpsku javnost zaludela lepim telom i provokativnim fotografijama. Na mnogim je forumima izabrana za najlepšu ženu Srbije, ali je njoj ipak najdraža titula Najlepše Playboy Golf devojke.

stanija dobrojević

Stanija je rođena 17. marta 1985. godine u Hrvatskoj, mesto Virovitica. Kada je počeo rat cela njena porodica se preselila u Srbiju, a neko je vreme živela i u Americi. Kada je završila srednju školu u Sremskoj Mitrovici, rešila je da krene na Ekonomski fakultet u Novom Sadu.

Stanija je devojka koju su često dovodili u vezu sa mnogim poznatim mladićima, a naročito sportistima. Po prirodi je vesela osoba koja sebe doživljava hrabrom i pozitivnom. Sebe smatra borcem jer se rano osmamostalila i počela zarađivati za život. Iako je priznala za sebe da je zahtevna, smatra da lako uspostavlja kontakt i da je pravedna.

Ova lepotica danas živi na relaciji Srbija – SAD,  a radi i kao zaštitno lice „Haras kazina“ u Atlantik sitiju. Godine 2012. učestvovala je u rijaliti šou „Survivor“ sa takmičarima sa prostora cele bivše Jugoslavije.

Osim šta je zaštitno lice kazina Stanija pomaže organizovati slanje studenata u USA i to tako šta im prenoseci svoje lično iskustvo. Nekoliko je puta priznala kako je jedna od vrednih stvari koja ima hrvatski pasoš uz pomoć kojeg je proputovala celi svet. U centru medijske pažnje Stanija se našla zbog afere koju je imala sa fudbalerom Gojkom Kacarom. Tada je dospela na stranice žute štampe.

Autor: Sanja, Foto: www.stanijadobrojevic.com

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*