Biografije po abecedi: A, B, C, Č, Ć, D, Dž, Đ, E, F, G, H, I, J, K, L, Lj, M, N, Nj, O, P, R, S, Š, T, U, V, Z, Ž

Stanija Dobrojević biografija

Stanija Dobrojević je devojka koja je srpsku javnost zaludela lepim telom i provokativnim fotografijama. Na mnogim je forumima izabrana za najlepšu ženu Srbije, ali je njoj ipak najdraža titula Najlepše Playboy Golf devojke.

stanija dobrojević

Stanija je rođena 17. marta 1985. godine u Hrvatskoj, mesto Virovitica. Kada je počeo rat cela njena porodica se preselila u Srbiju, a neko je vreme živela i u Americi. Kada je završila srednju školu u Sremskoj Mitrovici, rešila je da krene na Ekonomski fakultet u Novom Sadu.

Stanija je devojka koju su često dovodili u vezu sa mnogim poznatim mladićima, a naročito sportistima. Po prirodi je vesela osoba koja sebe doživljava hrabrom i pozitivnom. Sebe smatra borcem jer se rano osmamostalila i počela zarađivati za život. Iako je priznala za sebe da je zahtevna, smatra da lako uspostavlja kontakt i da je pravedna.

Ova lepotica danas živi na relaciji Srbija – SAD,  a radi i kao zaštitno lice “Haras kazina” u Atlantik sitiju. Godine 2012. učestvovala je u rijaliti šou “Survivor” sa takmičarima sa prostora cele bivše Jugoslavije.

Osim šta je zaštitno lice kazina Stanija pomaže organizovati slanje studenata u USA i to tako šta im prenoseci svoje lično iskustvo. Nekoliko je puta priznala kako je jedna od vrednih stvari koja ima hrvatski pasoš uz pomoć kojeg je proputovala celi svet. U centru medijske pažnje Stanija se našla zbog afere koju je imala sa fudbalerom Gojkom Kacarom. Tada je dospela na stranice žute štampe.

Autor: Sanja, Foto: www.stanijadobrojevic.com

Comments

  1. lepa mala.

  2. Jadan joj otac prevrce se u grobu Stanija dno dna zna se sta su starlete modernije naziv starlete nekada zvane Prostitutke .

  3. stanija dobrojevic nisam znala na tebe pozdravi decka filip panajotovic puno te volim to je komentar

  4. Stanija je Hrvatica pravoslavne vjeroispovjesti

Komentiraj

*