Stanija obožavala kad joj peva Jeca Krsmanović (Video)

Stanija Dobrojević obožavala je kada joj peva Jeca Krsmanović pa ju je redovno častila lepim bakšišom. Iako više vremena provodi u Americi nego na našem podneblju, starleta je poznata kao neko ko voli da ode u kafanu i uživa u pravoj muzici, da popije i počasti pevače ukoliko joj pogode emociju.

Stanija Jeca Jelena Krsmanović umela je da ubode Stanijinu žicu, tako dobro, da ju je često dovodila i do suza pevajući joj Cecine pesme.

„Jeca je pevala kod Lepog Miće u kafani koja se nalazi na Skadarliji. Stanija je tamo bila čest gost. Upravo zbog Jece. Ona je obožavala emociju koju je pevačica prenosila svojim toplim glasom, koji je bojom podsećao na Cecu Ražnatović. Stanija je tu dolazila kada je želela da pobegne od svega i prepusti se emocijama. Jeca joj je nekada pevala i cele noći. Samo za nju, pesme koje ona voli“ – priča izvor blizak pokojnoj pevačici.

Stanija nije žalila pare, već je Jecu od srca darivala novčanicama za svaku izvedenu pesmu.

„Stanija je široke ruke i uvek ostavlja odličan bakšiš. Obožava Cecine stare pesme, one je posebno pogađaju. Tada jes spremna da isprazni ceo novčanik. Nije cicija, već pravi džek, za razliku od nekih muškaraca. Sve plaća sama. Nikada nije dozvolila da joj muškarci plaćaju“ – govorila je Jeca svojevremeno o tome kakav je gost bila Stanija Dobrojević.

https://www.youtube.com/watch?v=nlv3Htnt6N0

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*