Stefan Kapičić Biografija

Stefan Kapičić je rođen 1. decembra 1978. godine u Kelnu, Nemačkoj. Sin je poznatog košarkaša Dragana Kapičića i glumice Bebe Zugić. Sa tri godine se vratio sa roditeljima u Beograd. Posle završene srednje škole upisao je Filozofiju, a pod uticajem majke upisao i glumu. Glumio je u velikom broju predstava i filmova. A holivudsku premijeru je imao u filmu “The Brothers Bloom” što je bio i početak njegove inostrane karijere.

Stefan Kapičić Filmografija:
2002. Podijum
2002. Kordon
2003. Skoro sasvim obična priča Bane
2004. O štetnosti duvana
2004. Slobodan pad Nikola
2004. Ulični hodač
2006. Ne skreći sa staze gej Deda Mraz
2007. Braća Blum
2006-2007. Obični ljudi Igor Nikolić
2008. Čarlston za Ognjenku Arsa
2008. Vratiće se rode dizajner
2008. Jedinica Dragan
2008. Numb3rs(serija)
2010. 24(serija)

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*