Stevan Arsenijević biografija

Stevan Arsenijević je rođen 10. jula 1986. u Kruševcu. Po zanimanju je farmaceuski tehnolog, dok je javnosti puno poznatiji kao model, denser i multimedijalna ličnost. Živi na relaciji Srbija – Turska, gde ima zavidnu modeling karijeru. Bio je učesnik reality showa ,,Parovi“ na Happy televiziji.

Počeo je da se bavi modelingom 2004. godine, ali ne dugo zatim zbog bolesti je prestao da se bavi tim poslom. Nakon oporavka, nastavio da radi kao model u Turskoj, gde je proglašen za najaktivnijeg modela. 2009. godine se vraća u Srbiju, gde uspostavlja saradnju sa renomiranog modnom agencijom Tattoo iz Beograda. Ipak, godinu dana potom prelazi u Crystal Model Agency gde sarađuje sa čuvenim Dejanom Miličevićem.

U poslednje vreme najpoznatiji je po saradnji sa Majom i Slobodanom Vasićem, trenutno najaktuelnijim srpskim fotografima, sa kojima radi fotografije i materijale za brojne kataloge širom sveta. Pored modelinga angažovan je i na snimanju TV serije u Turskoj.

Stevan Arsenijević

Stevan Arsenijević

Izvor i foto: pulsonline.rs

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*