Stižu iznenađenja: Dijana sprema nove projekte!

Pevačica Dijana Janković od kako je snimila duet „Love in the air“ sa poznatim rumunskim producentom Geo da Silvom, koji je izašao pod etiketom španske izdavačke kuće Blanco y Negro Music , rešila je da sa poznatim Geom produži saradnju i napravi nove projekte, nove pesme.

Didi snima

Mlada i atraktivna Didi trenutno sima pesme u Rumuniji u muzičkom studiju. Njen glavni producent Geo Da Silva, rešio je da u roku od pet dana snime nekoliko pesama na kojima se radilo mesecima unazad a koje će upotpuniti ceo album. Sve pesme radi Geo kao glavni producent, zatim kompozitor iz Izraela a prateće vokale velika pop zvezda Oana Vincu. Po ceo dan peva zgodna Didi i jedva čeka krajnji rezultat svog rada.

Pesme su sve u pop fazonu gde preovlađuje deep house koji je sada jako popularan. Imaju veliku šansu da postanu svetski hitovi, na čemu i rade. Čim pesme budu završene izdavačka kuća objaviće premijerno slušanje.

Spotovi će biti urađeni za svaku od ovih pesama koje mlada Dijana sprema na nekim od najatraktivnijih svetskih lokacija. Pevačica i dizajnerka neće ostati dužna fanovima u Srbiji pa će ih nagraditi i nekom od pesama na maternjem jeziku, koje će izaći ovog leta.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*