Stoja najhumanija osoba na estradi!

Stoja Novaković važi za jednu od najhumanijih osoba na domaćoj estradi. Nema onoga kome ova pevačica nije pomogla. Nekada finansijski, nekada svojom pesmom, ali uvek nesebično i bez razmišljanja.

Stoja Novakovic

Stanovnici njenog rodnog mesta Perleza imaju samo reči hvale za njihovu komšinicu koja im je osvetlala obraz. Uveliko se priča o porodicama kojima je plaćala račune, kupovala ogrev, sređivala prilaze kućama, a deci kupovala školsku opremu.

“Poznata sam kao osoba koja je skromna. Ja nemam vile, bazene, avione i kamione. Živim normalan život i pomažem ljudima oko sebe. U mom rodnom Perlezu svi gde sam provela pola životnog veka uvek pomagala i pomagaću. Desi se da nemaju da plate struju, telefon. Od srca dam, i ne tražim da mi vrate novac jer znam da nemaju od čega.

U šali volim da kažem, da svako ko dođe u moje domaćinstvo da odradi nešto od posla, nikada nije otišao a da nije maksimalno ispoštovan. Više puta i izmsilim posao, samo da bih pomogla nekim ljudima“ – kaže humana pevačica. Stoja je pomagala i ljudim koji su izgubili domaćinstva u poplavama. Ipak, nije želela da polemiše koliko i šta je pružila.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*