Stoja Novaković: Drugarica je kriva što sam pevačica!

Stoja Novaković danas važi za jednu od najvećih folk zvezda na domaćoj estradi. Njeni početci nisu bili nimalo laki, jer joj je otac branio da se bavi pevanjem. Ona je tek nedavno otkrila kako je sve počelo i gde je prvi put zapevala.

– Glavni krivac što sam počela da pevam je moja drugarica. Nas dve smo izašle, svirao je neki bend. Dok sam ja otišla do toaleta, ona ih je zamolila, da im plati da ja otpevam neku pesmu. Slagala ih je da mi je toga dana rođendan. Kada sam se vratila, čula sam najavu “Specijalno za vas, večeras, Stoja“. Izgubila sam se, mislila sam da neku drugu prozivaju – kaže pevačica.

 

Stoja je prvo imala veliki strah da zapeva, jer se plašila reakcije svoga oca koji je bio jako strog. Uprkos tome ona je te večeri zapevala, zaradila dosta novca. Nekoliko godina kasnije počela je i profesionalno da se bavi muzikom.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*