Stoja Novaković napravila zemljotres na Farmi!

Stoja Novaković sinoć je zajedno sa Šakom Polumentom, Mikijem Mećavom i Erom Ojdanićem bila specijalna gošća na Farmi. Ona je tom prilikom premijerno izvela svoj novi hit singl “Bela ciganka“ koji su farmeri odlično prihvatili.

Farmeri su tokom celog dana željno čekali da padne noć i da im na imanje dođu gosti. Ovoga puta dobili su neočekivano. Šako je zagrejao atmosferu, ali kada se Stoja dohvatila mikrofona, nastao je opšti delirijum među farmerima. Prvo je zapevala svoj veliki hit “Samo“ uz koji su se farmeri popeli na stolice. Usledila je “Evropa“, a posle nje i novi singl “Bela ciganka“ na koju su odlično odreagovali iako je čuju prvi puta.
– Kako vam je ovde vruće, nema vazduha – ponavljala je Stoja.

 

Folk zvezda pevala je više od sat vremena bez prestanka. Farmeri su imali svoje muzičke želje, koje je ona srdačno ispunjavala. Stoja je svojim nastupom po ko zna koji put dokazala da je pevačica sa najboljom energijom na estradi.

Autor: Goran, Foto: Screensot/ Youtube

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*