Stoja Novaković, poslušajte deo nove pesme (Video)

Stoja Novaković uskoro će svoje fanove obradovati novim singlom koji nosi interesantan naziv “Bela ciganka“. Premijera pesme najavljena je za večeras u emisiji BN Koktel kod voditelja Gorana Čomora.

Iako je ove godine izdala ceo album sa deset pesama, Stoja nije mogla da odoli kada je čula ovu melodiju. Njen stari saradnik Steva Simeunović napisao je tekst za ovu pesmu, dok je aranžman radio Aleksandar Kobac. Čim je čula demo snimak, folk zvezda je odlepila za pesmom. Nije časila ni časa, već je odmah kaparisala pesmu, a vrlo brzo je i snimila. Oni koji su je čuli, kažu da je hit na prvu loptu.

 

Stoja je na popularni Youtube postavila delić pesme kao najavu za ono što će večeras čuti, i tako oduševila svoje fanove. Odmah se počeli da se ređaju komentari. Singl će uskoro dobiti i svoj spot, kao i udarnu medijsku kampanju.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*