Stoja, Tina i Dunja, promenile imidž

Naše popularne pevačice rešile su da sa lepim vremenom koje je došlo promene i nešto u svom izgledu. Prvo za šta se žene hvataju kada žele da izgledaju svežije i drugačije, jeste kosa.

Promene

Dunja Ilić nas je navikla na česte promene svoga imidža. Ona je na estradi poznata po ekstremnim poduhvatima. Znala je da ode iz plave u crnu i obratno. Ošišana do glave, a kroz nekoliko dana sa kosom do ispod leđa. Kada se pre nekoliko meseci povukla iz medija, imala je dugu crnu kosu, a sada je ponovo plavokosa, sa kraćom kosom.

Odmah iza Dunje je Tina Ivanović. Ova folk zvezda godinama nije želela da se odrekne svoje duge, crne kose. Na kratko je bila crvenokosa, da bi se sa novim singlom ponovo vratila crnoj boji. Pre nekoliko dana Tina je na zaprepašćenje svih ošišala dugu kosu na paž. Mišljenja su ovoga puta bila podeljena.

Bio je onih koji Tinu vole sa dugom kosom,ali i dosta onih kojima je promena po volji. Stoja Novaković takođe je odlučila da unese male novine u svoj imidž. Ona nije išla toliko daleko kao njene koleginice, već je samo napravila malo osveženja u svojoj frizuri. Promena boje za nekoliko nijansi, ali i promena oblika učinila je da pevačica zablista. Stoju su nahvalile sve kolege koje su je srele na snimanju, a onda i svi fanovi na društvenim mrežama.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*