Stroga Vesna Zmijanac otkazala Nikolijine nastupe!

Vesna Zmijanac ponosna je što će uskoro postati baka, a zadovoljna je i u kom pravcu ide Nikolijina karijera. „Ona je sve ovo ozbiljno shvatila, rođena je na bini, ima iskustvo koje retko ko ima, ako ništa drugo u baratanju sa javnošću.

Zmijanac zelje

Ni jednog trenutka je nisam savetovala šta da radi, ali osnovni zadatak joj je bio da završi fakultet i završila ga je“.

Vesna ima i kritike za svoju ćerku koja i nakon saznanja da je trudna ne prestaje da nastupa ali je potpuno razume jer je i ona u svojoj najvećoj slavi ostala trudna i morala da odleži punih 8 meseci.

„Nisam se opustila i neću sve dok Nikolija ne prestane da peva. To me nervira! Ja sam joj lično otkazala nastupe iako su bili zakazani do maja.

Biću opuštena tek za 6 – 7 meseci. Vidim Nikolija će se baviti svojim novim albumom, a Relja novom pesmom“, zaključuje Vesna Zmijanac.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*