Suzana Mančić, otvoreno o ženskim potrebama

Suzana Mančić oduvek je važila za seks simbola i jednu od najpoželjnijih žena današnjice. Ona nikada nije imala problem da priča o seksu, odnosima između muškarca i žene. Ona smatra da nema ništa loše ako žena nekada poželi da bude slobodna.

– Koliko će hiljada godina još biti potrebno da se dokaže da žena ima iste potrebe kao muškarac? Govorim o seksualnosti. Ako imaš tu potrebu, zašto si lak? Nikada nisam davala signale muškarcima. Ne znam kako to rade današnje generacije, nisam pratila svoje ćerke da vidim kako se ponašaju kad im se neko svidi – kaže Suzana.

 

Suzana se u svojim pedesetim slikala naga za časopis Playboy, a njene fotografije su tad bile odlično prihvaćene u javnosti. Ubrzo zatim isplivao je njen privatni porno snimak, a nakon toga i drugi. Voditeljka je sve to odlično podnela i izašala jaka iz cele priče.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*