Suzana Mančić: Udajem se!

Suzana Mančić,ovih dana ima pune ruke posla. Ona je nedavno počela svoju novu emisiju „Suzanin izbor“, koja se emituje na KCN televiziji.
Osim na poslovnom planu, Suzana ima puno razloga za zadovoljstvo i kada je ljubav u pitanju-barem tako kaže njen astrolog, koji je predvideo da će se u narednoj godini udati!. Da Suzana ima ozbiljne namere po tom pitanju, uverili smo se pošto smo je sreli na otvaranju Zlatare Panić u Belvilu, gde je prilično dugo „šacovala“ i isprobavala vereničko prstenje, ali i burme.
„Kada moj dragi bude birao burmu, moraće dobro da se isprsi. Ja bih se udala, a ko je tu-tu je. Astrolozi tvrde da se ja sledeće godine udajem, a Simeon nek se misli“, iskrena je Suzana. 
Na pitanje kako zamišlja savršeno venčanje, Suzana kaže da bi njen izbor bilo skromno venčanje u Sabornoj crkvi. Kad god prođem sa Simom pored Saborne crkve, ja mu kažem – „In this churh you will be married, or buried, kroz smeh dodaje lepa voditeljka. 
Da li će se to i desiti, pokazaće vreme, a mi želimo da joj se želje što pre i ispune.
 
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*