Suzana Perović, vraća se muzici i voditeljstvu

Suzana Perović bila je jedna od omiljenijih likova na nedavno završenoj Farmi 5. Ova zgodna dama polako se vraća u realan život, iako, priznaje da joj to teško pada jer se još uvek oseća kao da je pred kamerama koje je snimaju 24 časa.

Suzana Perović

“Još uvek sam na Farmi, ali polako se vraćam u realan život. Skoro kada sam se videla sa mojom najboljom drugaricom iz rijalitija. U pola noći smo imale potrebu da se vidimo, saživele smo se.

Onda smo jednog momenta povikale gde su nam šerpe i lonci. Kao da smo i dalje na imanju. Ovo je opasna pshiloška igra“ – priznaje Suzana. Ona kaže da je Farma za nju bila veliko iskustvo, ali kako jedva čeka da se vrati svojim obavezama.

Suzana planira da iznedi da obradi svoj veliki hit “Zašto ljubomoran nisi“ iz filma “Tesna koža“. Pored toga, se vraća voditeljskom poslu i ekipi Preljubnika.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*