Svetske i domaće zvezde degustiraju specijalitete iz Metropola

Vreme je praznika i svakako se euforija oseća svuda oko nas. U okviru prazničnog nedeljnog branča u hotelu Metropol Palace, do 14.januara od 12.30h do 16.00h, vreme je rezervisano za uživanje u vrhunskim specijalitetima u duhu novogodišnje i božićne euforije.

natasa-bekvalac slavlje-brunch

Proteklih nedelja specijalitete koji su se našli među jelima nedeljnog branča, probale su domaće, ali i svetske zvezde. Nekoliko di džejeva i planetarno poznatih pevača uživali su u fantastičnim ukusima, na koje nisu ostale imune ni naše zvezde. Ukusima su naročito bile oduševljene folk i po zvezde Seka Aleksić i Nataša Bekvalac, dok je folk diva Lepa Brena u Metropol došla samo i isključivo kako bi uživala u omiljenom kolaču i torti “Srnećim leđima” i “Vasinoj” torti, koje je nakon višegodišnjeg odsustva iz mnogih beogradskih „slatkih kuća“, Metropol Palace Hotel, na sreću svih ljubitelja dobrog ukusa, vratio u svoju ponudu i time probudio i one najuspavanije uspomene.

 
Nakon tople dobrodošlice uz čašu Prosecco-a, pred gostima se otvara jedno novo gastronomsko iskustvo uz atraktivno posluženeni specijalitete na otvorenom bifeu, koje je šef kuhinje hotela, Aris Athanasiou, izabrao posebno za ovu priliku. Svetlucavi ukrasi i lagana praznična muzika, kao i raskošna postavka stola uz širok izbor ukusnih zimskih specijaliteta i poslastica uvešće Vas u magično raspoloženje. Sledeći branč zakazan je već za nedelju 04. 01., kada će neka od domaćih zvezda ali i svi ostali gosti biti u prilici da se prepuste prazničnoj atmosferi i podele sa najbližima čaroliju prazničnog raspoloženja u hotelu Metropol Palace. www.metropolpalace.com.

Autor:Goran, Foto:Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*