Svi pevači odmaraju na Tajlandu, a Nemanja Staletović u Indiji!

Ove godine su skoro svi pevači su se odmarali na Tajlandu, dok se Nemanja Staletović odlučio za Indiju. Kako kaže, nije otišao u Indiju da bi se razlikovao od drugih, nego zato što je tamo imao i nekih poslovnih obaveza.

Nemanja Staletovic 9

„Otišao sam prvenstveno da se odmorim, ali sam imao i jedan sastanak tamo.Ne bih o tome pričao u ovom trenutku, ali kada dođe vreme, sve ćete saznati. U svakom slučaju, ni jednog trenutka se nisam pokajao.To je zaista raj na zemlji i rado ću otići tamo ponovo, kada mi obaveze to dopuste, jer ovih dana ulazim u studio i snimam novui pesmu“.

“Naredni odmor sebi ću priuštiti tek krajem ove ili početkom sledeće godine“- priznao nam je Nemanja.

Pevač je očigledno želeo da se dobro odmori, jer je na ovu daleku destinaciju otišao sam, ali se tamo sastao sa prijateljima koji rade u Indiji. Većinu vremena je provodio na udaljenim plažama, gde je mogao da uživa sam i tako se odmori na najbolji mogući način.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*