Svi su bili iznenađeni onim što je Halid Bešlić rekao o Mayi Berović!

Na nedavnom gostovanju na koncertu kod koleginice Done Aris po prvi put su se sreli Halid Bešlić i Maya Berović. Poznato je da je Maya rođenna Sarajka, ali zbog obaveza i stalnih nastupa, bez obzira na želju, Maya nema priliku često da boravi u svom rodnom gradu.

Maya Berovic i Halid Beslic

Znajući sve to, Halid je iskoristio priliku, da Mayi kaže ono što mu je na srcu, čime su mnogi bili iznenađeni.

„Ti dete radiš ovaj posao kako treba. Ne očekuješ ništa preko noći i svoju karijeru gradiš polako i temeljno, bez skandala i golotinje. Malo mladih pevača to radi na taj način. Za svaku pohvalu je to što si izabrala taj put i sigurno je da ćeš vremenom postati najveća ženska zvezda na ovim prostorima“ – rekao je Bešlić.

Inače, oni koji dobro poznaju Halida, tvrde da je on čovek koji ne deli pohvale na svakom koraku i bilo kome, pa ove njegove reči imaju još veći značaj.

Kako bi saznali i drugu stranu, pozvali smo Mayu, koja nam je rekla sledeće:

„Šta da kažem, osim da sam srećna zbog pohvala koje mi je uputio Halid Bešlić. On je veliki pevač i čovek i kada pohvale dođu od takvog čoveka, onda ne može da ne prija. Posebno što znam da je on iskren i da ne hvali baš svakog“  -rekla nam je ponosno Maya.

Oni koji su bili u blizini nisu mogli verovati onim što su čuli, a mnogi su i ljubomorno gledali.

Obzirom da su oboje Sarajlije i da je Bešlić toliko podržava, možda u skorijoj budućnosti možemo očekivati i da ukrste glasove! Ko zna!

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*