Tačka na tračeve: Indy i Edita demantovale zle jezike!

Indy i Edita konačno stavile tačku na tračeve da su u svađi i da ne pričaju već godinama. Lepe sestre Aradinović oduvek su bile interesantne medijima, ali ne kao dve uspešne pevačice, već kao dve ljute rivalke.

Edita Indy
Pojedini su išli toliko daleko da su pisali kako su se potukle, kako su ljubomorne jedna na drugu, te da ne razgovaraju i ne žele da čuju jedna za drugu. Njih dve su mudro ćutale, ne želeći da bilo šta demantuju.

Indy je prošle nedelje imala nastup u popularnoj “Na vodi kafani“, a kao podrška pojavila se i njene sestra Edita Aradinović. Lepa Ministarka srdačno je zagrlila svoju sestru poželevši joj odličan nastup te večeri.

Nakon toga se smestila na jedno od mesta, odakle se veselila uz sestrine pesme. Edita je ostala do samog kraja, a Indy je nekoliko puta za veče pevala i sestrine hitove. Sestre su ovoga puta stavile jednu veliku tačku na sve tračeve da nisu u dobrim odnosima, te da je sve to bio samo plod nečije mašte. Kako stvari stoje, uskoro ih možemo videti i u duetskoj pesmi.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*