Tajne za lepu kožu

Vama je veoma važno da uvek izgledate lepo i da vam je koža zdrava? Vreme je da se informišete o tajnama za lepu kožu. Za to su mnogo važni spa tretmani koje možete da uradite u svojoj kući ili u salonu lepote. Nakon samo nekoliko tretmana bićete iznenađeni koliko brzo vaša koža može da bude svilenkasta.

nega tela

Ove neverovatne rezultate iz salona za lepotu možete da postignete i kod kuće, zahvaljujući savetima stručnjaka za lepotu.

Kako bi mogli da imate spa terapiju kod kuće, morate da nabavite sve sastojke. Ne zaboravite na mleko i mlečnu kiselinu. Ova kiselina je odlična jer pomaže omekšati kožu, a ako želite da uradite najbolji piling, nećete da pogrešite ako se odlučite za šećer.

Šećer je još jedna namirnica koju stručnjaci vole da koriste u salonima lepote. Da bi piling kože bio efikasniji i grublji za kožu uvek možete dodati malo meda i šećera. Ako želite da posvetlite kožu, možete da iscedite pola soka od limuna u kupku.

Nega tela počinje sa pilingom koji je važan za lepotu. Piling možete da koristite dok ste pod tušem ili ako se kupate. Koncentrišite se svaki put na celo telo od ramena do prstiju na nogama. Važno je da budete skoncentrisani do 10 minuta kako bi što pre mogli da vidite rezultate.

Nemojte da štedite na losionima i mleku za telo. Ove kreme su odlične jer hrane vašu kožu, a u spa centrima ne štede na ovim kremama tako da ste uvek zadovoljni svojim izgledom. Kreme osim što hrane kožu imaju i psihološki efekat na svaku osobu.

Da bi vaša koža bila sjajna i nakon tretmana, morali bi da poradite na hidrataciji. Nakon što ste izašli iz kade ili tuša namažite svoje telo kremom jer bi vlaga sa vaše kože mogla da ispari. Kremu uvek mažite kružnim pokretima odozdo prema gore. Sada uvek možete da budete lepi.

Autor: Sanja, Foto: Maksim Shmeljov/Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*