Tamara Đurić u spotu “Gola” (VIDEO)

Nakon nekoliko uzastopnih hitova, „Fantastic band“ je objavio novu pesmu provokativnog naziva „Gola“. Još zanimljivije je što se u spotu pojavljuje Tamara Đurić, dok spektakularne scene čini lomljava automobila bejzbol palicom.
Fantastik Bend 5 (1)

Pogledajte video za pesmu za koju je tekst napisao Darko Popović, a aranžman uradio Marko Kon. Moderan ritam, kombinacija repa i pevanja najavljuje veliki budući hit.

„Reč je o kompoziciji za koju smo prava otkupili od grčkog sastava Master Tempo. Tekst su pisali hitmejker Dušan Bačić, naš izvrsni producent Darko Popović i rep deonice Nenad Aleksić Sha„, otkriva frontmen Fantastic benda Beca.

U spotu je pojavljuje po ocenama mnogih trenutnk najlepši srpski model Aleksandra Stojković.

„Na snimanju je bila jako draga. Na početku je tražila i autogram jer obožava naš dosadašnji rad. Lepo smo se družili i na tome je ostalo“, zagonetno govori Beca o lepoj manekenki iz spota.

Budući da su na prethodnim singlovima imali prosečno 13 miliona pregleda, očekivanja su velika: „Želja nam je da dotaknemo magičnih 20 miliona“, otkrivaju.

Autor: Goran, Foto: Printskrin
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*