Tanja Savić ponovo pravi lom po klubovima!

Tanja Savić u sredu je imala svoj povratnički nastup u popularnom klubu “Vanilla“. Tom prilikom pevačica je promovisala svoje dve nove pesme, i najavila treću koja će se pojaviti za nekoliko dana.

Iako je nije bilo jedno vreme, interesovanje publike za njene nastupe ne jenjava. Dokaz tome bio je prepun klub “Vanilla“ u sredu uveče. Tanja Savić pojavila se lepša i raspoloženija nego ikada do sada. Ona nije mogla da sakrije svoje oduševljenje što se odazvao toliki broj ljudi. Nastup je počela svojim najvećim hitovima kao što je “Zlatnik“, “Poludela“, “Tako mlada“ a nastavila sa hitovima svojih kolega.

 

Tanja je ovim nastupom dokala da ni pauza koji je napravila nije uticala na njenu popularnost u narodu. Ovo je bila samo uvertira u sve ono što pevačica planira da pruži svojim vernim fanovima. Ona nastavlja da pravi lom po domaćim klubovima, baš kao u vreme njenog početka.

Autor: Goran, Foto: Beograd noću

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*