Tanja se gnuša na Darine slike, a ona ima gore!

Tanja Savić se zgražavala nad golim fotografijama Dare Bubamare, iako ona ima mnogo gore u svojoj kolekciji. Dve folk pevačice pre neko su zajedno gostovale kod Ognjena Amidžića u Ami G – show kako bi promovisale svoje nove pesme. Nezaobilazna tema bile su i Darine seksi fotografije koje su preplavile novine i portale poslednjih meseci.

tanja-savic-foto-

Ognjen je ovoga puta osmilio malu igricu za dve folkerke, pa je postavljao pitanja, koja su one morale da zavše odgovorom. Tako je Tanji zapalo pitanje: Ne dao mi bog? Na šta je ona kao iz topa dala odgovor:

„Fotografije kao što Dara ima.“ Na ovo se odmah nadovezala Dara i postavila je Tanji pitanje – „Čekaj, a jel imaš?“, na što je Tanja odgovorila: „Ne. Ne dao mi Bog.“

Ognjen: „Nema takve, ali ima drugačije“, verovatno aludirajući na Tanjine fotke gole zadnjice koje je u javnost pre izvesnog vremena plasirao njen veliki fan i nekadašnji saradnik Bane Đokić.

Naime, on je na Tanjinoj fan stranici objavio privatnu fotku, na kojoj se vidi njeno golo dupe.

„Nije mi jasno zbog čega se Tanja ovako folira, i glumi finoću, a svi znamo da je dozvolila da joj slikaju golo dupe, koje je kasnije i izašlo u javnost. Odlično se sećam da je Tanja radila fotke poput Dare Bubamare, pa možda i gore sa svojim bivšim partnerima, ali na njenu sreću, oni su bili kavaljeri, pa nikada nisu ni pomišljali da njene eksplicitne fotografije i video snimke puste u javnost“, priča jedna Tanjina koleginica.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*