Tara McDonald Biografija

Tara McDonald je rođena 1971. godine. Ona je engleskinja, po zanimanju pevačica i komponuje. Naširoko je poznata po više hitova na međunarodnoj sceni, kao i u Velikoj Britaniji. Tara je postigla uspeh radeći sa Armandom Van Heldenom i sa Axwellom na hitovima My My My i Feel The Vibe. Također je sarađivala sa Toddom Terrijem za numeru Get Down i sa Davidom Guettaom na numeri Delirious i You Are Not Alone.

Tara McDonald je potpisala njen debi album sa Merkurom Universal 2012. godine, a isti će biti objavljen početkom 2013. godine. Njen prvi solo singl Give Me More bio je jedan od najviše puštanih tokom leta 2012. godine na  francuskim i španskim komercijalnim radio stanicama.

Tara ima svoj muzički radio šou pod nazivom Shut Up & Dance koji se emituje u osamnaest zemalja, sa besplatnim potkastom i slobodnim preuzimanjem preko iTunesa. Ona ima redovnu turneju u celoj Evropi, Australiji, Rusiji i SAD. Pamti se po legendarnom nastupu na Ibici 2009. godine, uz akustične verzije svojih najvećih hitova.

Tara McDonald

Tara McDonald

Izvor i foto: WP

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*