Tatjana Jurić na Narodnom radiju

Prelepa voditeljka Tatjana Jurić sada će se predstavljati slušaocima preko Narodnog radija. Svakog dana od 10 – 14 sati moći ćemo slušati nove informacije i opuštati se uz najbolju lokalnu glazbu u društvu Tatjane Jurić.

tatjana jurić

Tatjana Jurić je priznala kako je sretna što će da se pridruži veseloj ekipi sa radija koja svaki dan uveseljava sušaoce. Tatjana Jurić sretnu je vest objavila nedavno, a priznala je kako je ponosna što će se njen glas čuti na najslušanijem radiju.

Svake sedmice, svakog dana u vremenu od 10 – 14 sati Tatjana će da nas upozna s novim događajima, važnim temama i aktuelnostima. Osim Tatjane Jurić, na radiju sa slušaocima su svakog dana Davor Dretar Drele, od 6 – 10 sati.

Dobar dan zaželjet će vam Silvano Gospodarić uz najbolju lokalnu muziku od 14 – 18 sati, dok prijatne večernje momente možete provesti slušajući Dalibora Petka od 18 – 20 sati. Laku noć zaželit će vam Goran Ranogajec. Za vikend možete slušati Ivanu Plechinger i Nives Čanović.

Autor: Sanja

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*