Tatjana Tanja Vojtehovski biografija

Tatjana Vojtehovski je potpredsednica Pink grupe i voditeljka. Ona je jedna od uspešnijih javnih ličnosti koja se dokazala na poslu, iako u privatnom životu nije imala toliko sreće. Iza sebe ima dva razvoda, ali sada je u srećnoj vezi sa Nenadom Čankom.

tatjana vojtehovska

Tatjana Tanja Vojtehovksi je rođena 07. maja 1970. godine u Novom Sadu. Kao dete je imala nekoliko hobija, a bila je veliki sportista pa se tako neko vreme bavila umetničkim klizanjem i košarkom. Osim sportom Tatjana je još u detinjstvu pokazivala ljubav prema muzici.

Završila je muzičku školu, a osim toga gimanziju te Filozofski fakultet za srpski jezik i književnost. Karijeru kao voditeljka je započela na YU Info kanalu da bi posle samo godinu dana prešla na novu televiziju TV Pink gde je nastavila sa poslom voditeljke vodeći talk show emisiju.

Ubrzo posle prelaska na TV Pink u januaru 2003. godine počinje raditi kao PR menadžer, a posle toga i kao direktor Pink grupacije. Neko vreme je bila u braku sa Srđanom sa kojim se razišla 2009. godine. Bilo je to vreme kada se ponovno vratila na male ekrane kao voditelj “Trenutka istine”, emisije koja se još uvek prikazuje na poznatoj televiziji Pink.

Tatjana ima ćerku iz prvog braka Tijanu sa kojom ima pravi prijateljski odnos i ono šta je najvažnije, to je odnos majke i ćerke u kojem postoji mnogo povjerenja.

Autor: Sanja, Foto: Screenshot Youtube

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*