Teodora Bjelica niže uspehe u Bejrutu

Teodora Bjelica, ćerka glumice Gordane Bjelice, koja se proslavila ulogama u domaćim serijama, a publiku je zabavljala i u „Farmi 4“, niže uspehe na Bliskom istoku. Atraktivna brineta, manekenka modne agencije „Kristal“, koja uspešno šalje svoje devojke u svet, gde rade za najjače modne brendove i dizajnere, osvojila je Liban.

Teodora Bjelica

Ona u Bejrutu, glavnom gradu ove arapske zemlje, boravi već mesec dana, a potpuno je opčinila tamošnji modni svet. Naime, Teodora se nalazi na bilbordima koji su raspoređeni po celom gradu, a na kojima je uz libanskog najuspešnijeg šminkera Ahmeda Kobejsija.

“U Bejrut sam došla da odradim bukirane kampanje. Što se tiče Ahmeda, dva puta sam sarađivala s njim. Ima oko hiljadu bilborda širom Bejruta. Ovde sam odradila i kampanju za haljine Moe Shour High Couture, revije za razne kreatore i postala sam muza najpoznatijeg vajara u Libanu Rudija Rahmeta – ponosno ističe Bjelica.

Ona je zadovoljna poslovnim uspehom koji je postigla u tom gradu, ali se nada da će uskoro dobiti neki angažman i u Dubaiju ili u Španiji. “Moja karijera je krenula uzlaznom putanjom od februara, kad me je u Istanbulu najjača kasting kuća izabrala da radim reviju s Mirandom Ker, anđelom „Viktorija Sikreta'“- kaže na kraju Teodora.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*