Teške povrede: Glumac sav u modricama!

Dušan Kaličanin pokazao je teške povrede u vidu modrica i podliva. Bivši učesnik rijalitija „Maldivi“ zadobio je modrice i velike podlive u predelu kolena, kao i plikove na stopalima.
Ove fotografije potresle su sve njegove fanove, koji su pomislili da je glumca, odnosno baletana neko pretukao. Kaličaninov fejsbuk profil preplavili su komentari u kojima su njegovi pratioci pokazali koliko su zabrinuti za njegovo zdravstveno stanje.
Bilo je i onih zlobnih koji su pisali kako je Dušan konačno dobio ono što je zaslužio. Glumac je vrlo brzo nakon toga uklonio fotografije sa svoje stranice.
„Jako mi je neprijatno zbog ovoga što se desilo, jer su fotografije mojih povreda mojom greškom dospele na društvene mreže. Izvinjavam se svim svojim prijateljima koje je ovo stvarno potreslo. Na poslu kao što je moj ovakve povrede su sasvim normalne“ – rekao je Kaličanin.
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*