Tihomir Tika Arsić biografija

Tihomir Tika Arsić je rođen 21. jula 1957. godine u Zemunu. On je srpksi glumac. Glumio je u mnogim filmova, a neki od poznatijih su svakako: Dečko koji obećava, Lov u mutnom, Igmanski marš, Veliki transport, O pokojniku sve najlepše, Lager Niš, Vuk Stefanović Karadžić, Balkan Ekspres 2, Boj na Kosovu, Pokojnik, Devojka sa lampom, Uslovna sloboda, Optimisti, SOS – Spasite naše duše i drugim.

Tihomir ima dve ćerke iz prvog braka sa pevačicom Biljanom Krstić, po imenima Milica i Lenka. Takođe ima ćerku i sina, po imenima Vera i Arsenije, sa drugom suprugom balerinom Jelenom Ćosić. Tihomir i Jelena su učestovali u rijaliti šou Parovi. Popularni glumac i njegova druga supruga, balerina Jelena, po izlasku iz Parova odmah su odjurili u svoju vikendicu u Belanovici kako bi s decom uživali i što pre potisnuli sve traume od rijaliti programa.

Gde se pomene Tika Arsić, pominju se i njegova bivša žena Biljana Krstić, za koju on tvrdi da su u savršenim odnosima.

– Bilji svaka čast šta je sve izdržala dok smo bili u Parovima, kakve napise po novinama. I posle svega, pet dana po izlasku iz rijalitija zove me da me po ko zna koji put pita da li je Arseniju pala temperatura. Mnogi ljudi neće da vide da na špici piše kako je muziku radila Bilja Krstić i Bistrik, ali hoće da vide skandal, tuču… Pa, nek gleda svako kome šta odgovara. Ja živim u savršenoj harmoniji sa svojom bivšom ženom i u svom sadašnjem braku. I sa svojom decom. U savršenoj harmoniji, do te mere da ponekad čak mislim da je nisam ni zaslužio – kaže Tika.

Tihomir Tika Arsić

Tihomir Tika Arsić

Izvor i foto: kurir-info.rs, pulsonline.rs

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*