Tijani Dapčević mališani upali na nastup

Pop pevačica Tijana Dapčević nastupila je u subotu 27. septembra na hedonističkom šouu „Neodoljivi ukus uz Ždrepčevu krv“u Stadion Shopping Centru, a njen mini koncert izazvao je opšte oduševljenje kod najmlađih posetilaca.

Tijana i malisani

Temperamentna zvezda je nastup u Stadion SC počela pesmom „Kišobran“, a mališani su odmah pohrlili na binu kako bi joj se pridružili, da bi potom imitirali njene plesne korake i glumačke tačke.

„Nisam još doživela da čim izađem na binu za mnom krenu i deca. Naravno da klinci igraju uz moje pesme, ali ovde je situacija bila takva da je delovalo kao da smo se dogovorili da oni nastupe kao moji plesači“ – rekla je Dapčevićeva kroz smeh na kraju.

A dok su mališani u velikom broju igrali uz iznenađenu Tijanu, njihovi roditelji uživali su u degustaciji hrane popularnog gastronoma Nenada Gladića, poznatijeg pod nadimkom Lepi Brka.

Poznati kuvar je tokom čitavog dana spremao specijalitete za posetioce Stadion SC, a po završetku degustacije domaćin emisije „Gastronomad“, koja se emituje na RTS-u, odabrao je tri najbolja recepta koje su posetioci šoping centra na Voždovcu slali proteklih dana.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*