Tina Ivanović i Stoja Novaković kupile iste jakne! (Foto)

Tina Ivanović i Stoja Novaković na estradi su prepoznatljive po specifičnom stilu odevanja. Obe su svoje u pogledu na modu i uvek imaju unikatne modele, ali izgleda se se ovog puta desio propust sa obe strane.

Ove dve folk zvezde u isto vreme su izdale nove pesme i počele da ih promovišu po emisijama. Tina nje snimila “Magiju“, dok je Stoja snimila “Belu ciganku“. Istoga dana obe su bile u različitim TV emisijama. Jedna na Pinku, druga na BN Tv. Obe su blistale, svaka na svoj način. Kada smo malo bolje pogledali, ustanovili smo da i jedna i druga na sebi imaju iste jakne. Napravljene od kože, sa zlatnim ukrasima po njima.

 

I dok su njih dve uživale u reakcijama na nove pesme, fanovi su vodili tihi rat o tome kojoj pevačici jakna bolje stoji. Mnogi su se pitali čiji je ovo propust i ko se tako poigrao sa Stojom i Tinom kada im je dao iste jakne.

Autor: Goran, Foto: Screenshot/ Youtube

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*