Tina Ivanović poslušajte novi hit (Video)

Tina Ivanović sinoć je u emisiji Grand Show imala premijeru svog novog singla “Kao magija“. Ona se kao i obično pojavila u veoma provokativnom izdanju, odevena u šljokičastu haljinu koja je istakla sve njene atribute.

– Imala sam veliku tremu pred izlazak na scenu. Takvu tremu imam uvek kada predstavljam nove pesme. Čim su počeli prvi taktovi “Magije“ i publiku u studiju se oglasila aplauzima, trema je nestala. Reakcije kolega, fanova, ali i onih koji to nisu su odlične. Krećem sa udarnom promocijom po svim emisijama, a uskoro se očekuje i spot – kaže Tina.

 

Pesma je istog momenta postavljena na popularni Youtube gde su posetioci odmah imali priliku da ostave komentar. Mnogi su u Tinonoj “Magiji“ prepoznali delove svetskog hita “She’s a maniac, maniac“. Poslušajte pesmu, pa sami procenite ima li sličnosti?

Autor: Goran, Foto: Goran

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*