Tina Ivanović snimila “Magiju“

Nakon velikog uspeha pesme “Montenegro“ koja je bila jedan od najvećih letnjih hitova, Tina Ivanović rešila je da obraduje svoje fanove novim singlom. Ona je već snimila pesmu “Kao magija“ a premijera se očekuje sutra u emisiji Grand Show.

– Iako sam pesmu odavno dobila i moji saradnici su me ubeđivali da je snimim još letos, ja to nisam želela. Bilo mi je žao da se “Montenegro“ ne isporomoviše kako treba, i bila sam u pravu jer je pesma postala veliki hit. Od “Magije“ očekujem isto to – kaže Tina.

Pevačica je za premijeru pesme spremila dosta iznenađenja. Koreografiju koja će biti drugačiji od pređašnjih, kao i kostime koji će ostaviti bez daha sve one koji sutra budu bili uz emisiji Grand Show. Oni koji su imali prilike da čuju “Magiju“ tvrde da je pesma hit na prvu loptu.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*