Tonči Huljić sa “Guštanom“ na CM festivalu

„Guštan“, je novi singl Tončija Madre Badesse sa kojim će se predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu. Pesma autorskog i bračnog para Huljić oslikava život ljudi na ostrvu pa je i spot u režiji Marija Grabovca sniman na severnom delu Hvara.

Tonči Huljić

O novoj pesmi kao i onima na novom albumu rekao Tonči je da su lišene ljubavnih tema pa je i Vjekoslava imala odrešene ruke da piše o svim životnim temama koje joj padnu napamet.

Novi studijski album „Panika“ na tržištu bi se trebao naći za mesec dana, a na njemu će se osim pesme „Guštan“ naći i prethodni singlovi „Ajvar“, „Kekereke (Čučaj mala)“, „Che Guvara i mansitra u suvo“ i „Ja san rojen da mi bude lipo“.

Upravo s ovom poslednjom Tonči je sa svojim bendom nastupio prošle godine po prvi put na CMC festivalu, a s pesmom „Guštan“ će još jednom pokazati da im je „lipo i da guštaju pred vodičkom publikom“.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*