Toni Cetinski oduševljen Luisovom ćerkom

Željko Joksimović i Kristina Kovač u drugoj epizodi imali su najsuroviju fazu takmičenja „X faktor“, nazvanoj „Kuća sudija“, težak zadatak bio je da kao mentori izaberu po tri kandidata iz svojih grupa. Željku je pomagao Toni Cetinski, a Kristini Leontina Vukomanović.

Maja Toni

Iz Željkove grupe u naredni krug takmičenja plasirali su se Mladen Lukić, Maja Novaković i Daniel Kajmakoski, dok su iz Kristinine grupe „bendovi“ prošli ženski bend 4U, muški Doktori, Fifi i Marinela Đogani kao duet H2O.

Bez plasmana su ostali grupa Roma Sijam i glumac Slavko Kalezić, bivši dečko Marije Šerifović. Maja Novaković posebno je ganula Tonija Cetinskog koji je bio oduševljen njenim pevanjem i njenom harizmom.

„Idem da se bacim u more! Imaš jako lepu boju glasa, vidi se da uživaš dok pevaš, svaku notu si proživela i ja ti totalno verujem! Ja sam tako ponosan što sam upoznao stablo, a sad sam još ponosniji što sam upoznao jabuku! Jabuka nije daleko pala od stabla! Prekrasno! Sve ti verujem. Bravo, bravo Majo“ – rekao je fascinirani Toni.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*