Tridesete gazi:Jelena Kostov proslavila rodjendan sa kolegama!

Kažu ljudi da je žena u tridesetim najbolja, a to se može videti na primeru pevačice Jelene Kostov, koja je pre dva dana proslavila 32. rodjendan i koja je ostvarena u svakom smislu te reči.

Pored toga što je zadovoljna poslovno, jer ima dosta posla, našla je čoveka svog života, Jelena se može pohvaliti i mnogobrojnim prijateljima, koji su u dobroj atmosferi i uz dosta pozitivne energije i muzike, proslavile njen rodjendan.

„Zadovoljna sam što sam ovaj rodjendan proslavila sa ljudima koji su se dokazali kao moji pravi prijatelji, jer su bili tu i u dobru i u zlu.Mogu slobodno da kažem da je ovo jedan od najlepših rodjendana, jer sam zadovoljna na svim poljima i ništa ne bih menjala.Godina se ne plašim i mislim da sam sada u najboljim godinama“ – rekla nam je Jelena.

Kako smo saznali, Jelena je rodjendan proslavila u restoranu „Palazzo Pitti“, u kom se oseća kao kod kuće, obzirom da se nalazi u njenoj zgradi i da u njemu svako jutro pije kafu, kada joj to vreme dozvoli.

Od kolega na slavlju su bili Darko Lazić, Ana Sević, Nikolina i Saša Kapor, Petar Mitić, Ivana Pavković, Nemanja Staletović, Milena Ćeranić, Katarina Grujić, Aleksandra Bursać, Dinča, Milan Mitrović, Dragi Domić, koji su pevali Jelenine omiljene pesme, a zapevala je i slavljenica.

Stoga ne čudi što Jelena tvrdi da se skoro nije tako opustila i lepo provela, jer su prijatelji učinili da se oseća posebno te večeri!

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*