Trik Fx i Luna prešli iz City rekordsa u Grand!

Trik FX i Luna nezadovoljni tretmanom koji su imali u izdavačkoj kući pod okriljem Željka Mitrovića, prešli kod Saše Popovića. Iako za javnost pričaju kako jedni drugima neće otimati pevače i kako neće postojati nikakve zabrane, dešava se suprotno od toga.

Natalija Trik FX

Naime, sve je više pevača koji nezadovoljni tretmanom koji imaju na Pinku prelaze pod okrilje Granda. „Saša Popović tačno zna šta treba da uradi kako bi u svoje redove doveo jaka imena. On ih prvo pozove da gostuju na njegovoj televiziji, kako bi im predstavio kakav bi tretman imali u njegovoj produkciji. Malo je onih koji danas ne bi pristali na tako nešto, ako se uzme u obzir da im Pink nudi jako malo prostora za reklamu pesama“ – priča izvor našeg portala.Grupa Trik FX prošlog meseca počela je sa promocijom nove pesme „Cura sa balkana“ i nažalost nisu naišli na dobar prijem na Pinku. Oni su za mesec dana dobili samo jednu emisiju.

 

 

Besni zbog svega, rešili su da promene situciju u svoju korist. Kako je pesma u folk maniru, odlično su se uklopili u Grandovu koncepciju.“ Grand im je ponudio odličnu reklamu kao veoma gledan televizija. Kako nisu imali šta da izgube, rešili su da pređu u Saletove redove. Reklama je odmah krenula i oni su prezadovoljni“.Njihov primer sledio je i Čeda Čvorak, koji je takođe bio nezadovoljan tretmanom u Siti rekordsu. Iako je grupa Luna sve svoje albume izdala za Siti, novi će nositi logo Grand. Šta li o ovome misle vlasnici Pinka, videćemo ukoliko padnu nove zabrane na njihovoj televiziji.

Autor:Goran, Foto:Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*