Trikovi kada je kosa prljava

Što da uradite kada vam je kosa prljava, a nemate vremena kako bi ju oprali? Osećaj je zaista čudan i težak, a skoro svaka žena sebe tada smatra manje lepom i privlačnom. Slede trikovi koji će da vam pomognu kada se nađete u ovakvoj situaciji.

marama na kosi

Zbog vidno neoprane kose vi se osećate loše i hteli bi da ju operete bez obzira ako ćete da zakasnite na dogovor? Sada više ne morate da se brinete jer uvek možete da skupite kosu u rep.

Pokušajte da složite visoki rep i to samo ako ne trpite da vam se išta nalazi na glavi. Neka rep bude što čupaviji jer samo tako vam se neće primetiti kada vam je kosa masna. Neka sa strane strše loknice ili pramenovi.

Marame su jedna od popularnijih opcija za žene kada imaju masnu kosu, a nisu stigle da je operu. Dobro je što marame možete da vežete na nekoliko načina, a da ne izgledate preterano ili ekstravagantno.

Bilo da pokrijete celu kosu ili samo delimično, marama će vam pokriti kosu tako da nitko neće primetiti kako je masna, nego da ste hteli pokazati novi look. Žene će za razliku od muškaraca znati o čemu se radi, ali će ceniti vašu maštovitost.

Punđa je osim repa još jedan način kako možete da se ulepšate i onda kada vam je kosa masna. Visoka ili spuštena, zaglađena ili zategnuta, nije uopšte važno. Ono što vredi je da se vi osećate lepo. Nekim ženama punđa bolje stoje nego rep, pa se zato uvek odlučuju za ovakav stil skrivanja masne kose.

Osim ovih trikova koji mogu da vam spase život kada nemate više vremena, sledi još jedan trik za koji su žene potvrdile da vredi i da ga treba probati. To je delimično pranje, a koje je najbolje ako nemate dugu kosu. Stavite malo šampona, istrljajte pramenove peškirom i osušite fenom. Proverite jedan od ovih trikova.

Autor: Sanja, Foto: Pandorabox/Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*