Tuga: Evo kako se Jelena Karleuša oprostila od najvećeg fana!

Jelena Karleuša danas se na svojoj Facebook stranici oprostila od svog velikog fana, ali pre svega prijatelja koji je preminuo pre nekoliko dana. Jelena mu je odala počasta rečima koje malo koga mogu ostaviti ravnodušnim.

JK i Bojan

“Hvala ti za svu ljubav koju si mi pružao svih ovih godina. I kada mi je bilo teško i kada sam slavila, ti si bio uz mene. Nikada me nisi izdao, nikada me nisi napustio. Nikada me niko nije voleo kao ti… Kada je tebi bilo najteže, ja nisam bila tu za tebe. Nisam znala. Nisi hteo da znam koliko se mučiš. Nikada te neću zaboraviti, ljudi kao ti se ne zaboravljaju. Vidimo se Bojane… (Poslednji pozdrav mom prijatelju i fanu Bojanu Ivanoviću, koji je prerano preminuo usled teške bolesti. Zauvek će ostati upamćena i njegova uloga u spotu „Slatka mala“), napisala je Jelena na svojoj stranici.

Ona je jedina domaća zvezda koja se sa ovolikom dozom emocija obraća svojim fanovima, jer ovo nije prvi put da je napisala nešto slično nekome ko je iznenada napustio ovaj svet.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*