“Tvoje lice zvuči poznato“ priprema za večerašnju šou

Deset takmičara koji se takmiče u trenutno najgledanijem šou programu “Tvoje lice zvuči poznato“ polako se spremaju za večerašnji šou na TV Prva. Oni sat i sate provode u šminkernici kako bi bili što bolje maskirani za uloge koje su dobili.

Na njima rade čitavi timovi maskera, šminkera i frizera kao tim stilista, da bi sve što predstave bilo na visokom nivou. Mnogobrojni fanovi ovog šou programa nestrpljivo čekaju da vide šta su im njihove zvezde spremile za večeras. Ana Kokić je nažalost ponovo morala da sakrije svoju lepotu, jer će morati da se preruši u Eltona Johna. Goca Tržan bila je malo ljuta, jer kako kaže, u poslednje tri emisije je unakažena. Ovoga puta ona će biti Loša iz Plavog orkestra, dok će Sneki biti Madonna.

 

Nakon imitacije Lepe Brene koja je izazvala odlične reakcije, glumica Tamara Dragičević ovoga puta okušaće se u ulozi lepe pevačice Jelene Rozge.

Autor: Goran, Foto: Screenshot/ Exkluziv

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*