U susret Foam Fest Music Festivalu: Di-džej bomba sprema seksi spektakl!

Najpoznatija svetska dj dama Niki Belucci naći će se među hedlajnerima sedmog po redu „Belgrade Foam Fest Music” festivala“, rame uz rame sa Sonique, a na main stage-u instaliranom na površini Savskog jezera nastupiće i Ben Klock, Da Hool, Freemasons, kao i brojne druge zvezde svetske elektronske muzike.
Niki Belucci
Ipak, ono što će vatrenu Mađaricu izdvojiti od ostatka “ekipe” jeste erotski performans koji sprema za svoj nastup. Pored veoma izazovne odevne kombinacije, Niki je pripremila i koreografiju, koja će posetioce, naročito muški deo, ostaviti bez daha.
„Verujem da će sve ono što što sam pripremila za Foam Fest biti toliko vrelo da ni hektolitri pene neće uspeti da rashlade prisutne“, kaže Niki.
Sedmi po redu Foam Fest koji se na Adi Ciganliji održava od 27. do 30. avgusta obeležiće odličan line up kao i brojna dnevna dešavaja i sadržaji, a na tri stejdža u toku 72 sata, koliko će trajati žurka, nastupiće preko 250 izvođača.
Ljubitelji pene moći će da uživaju u istoj u toku subotnje večeri na odredjenim delovima  kao i tokom dnevnih žurki. Komplet karata u pretprodaji trenutno se može kupiti po ceni 2500. dinara.
Autor: Goran, Foto: Promo
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*