U susret Wedding Weekendu: Jelena Gavrilović prvi put u ulozi mlade!

Do sada su je u pozorištu i na filmu mnogo puta sahranjivali, ali ne i venčavali. Slučajno ili ne, ali nedugo posle objavljene vesti da je verena, Jelena Gavrilović oprobala se u ulozi mlade!

Jelena Gavrilovic na bilbordu

Do sada su je u pozorištu i na filmu mnogo puta sahranjivali, ali ne i venčavali. Slučajno ili ne, ali nedugo posle objavljene vesti da je verena, Jelena Gavrilović oprobala se u ulozi mlade. U susret 14. Wedding Weekendu, koji će se održati od 13-15. februara u hotelu Hajat, popularna glumica se slikala se za naslovnu stranu magazina Venčanje i za tu priliku promenila čak tri raskošne venčanice.

Nakon ovog iskustva, Jelena je sigurna da njena venčanica neće biti u beloj, već u tamnobež, šampanj boji, a svoje venčanje zamišlja u nekoj romantičnoj bašti iz bajke.

Volim prirodu i otvoreni prostor, tako da ćemo čekati da sve ozeleni, pa će se to idealno mesto i samo pojaviti, a najverovatnije ćemo iznajmiti kuću s prelepim vrtom i ukrasiti ga po želji. Glumački posao podrazumeva da se stalno krećemo među kulisama, tako da ću sigurno imati neku scenografiju na venčanju, neki mali i posebno osmišljen kutak na kome će se naći razne poslastice, lampioni okačeni po drveću, neki starinski kredenac ili sofa.

Ipak, ne želim da planiram venčanje mesecima unapred, ali imam ideje i znam šta želim, i to je za sada dovoljno, rekla je Jelena za magazin Venčanje. koje očekuje sve posetioce Wedding Weekend-a.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*